We cant stop

 
Hade en supermysig kväll igår med mina konfavänner. Vi grillade och skrattade och hade jätte trevligt. Det som var lite synd var att jag var fortfarande förkyld så jag hoppade över att bada. Men ikväll ska jag nog hitta på något liknande med några andra personer och då funderar jag på att kanske bada men vi får se. ♥
 
 

Onsdag

Idag är jag fortfarande tjock i halsen men har ingen feber så det känns rätt så ok nu ska bara mitt halsont och hosta försvinna så är jag helt frisk. Så otrolig trist att man ska vara sjuk då det är så fint väder ute :( Men ska försöka vila så mycket jag kan till ikväll då några skulle till hamnenviken och grilla och mysa så har jag inte feber då så far jag nog. Nu ska jag bara lägga mig i en solstol utomhus. Mysigt!


Konfirmationläger

 
Har spenderat två underbara veckor med underbara människor på konfaläger. Kom hem i söndags efter en riktigt lång natt. Just nu så är det inte alls lika bra som det har varit för jag har bla feber och är rätt tjock i halsen. Så trist att jag skulle bli sjuk när det är så fint väder ute.. Sen har jag så problem i mina höfter så det blir inget Piteå summer games för mig iallafall inte på fredagen så får vi se hur det blir sen. Bara en massa elände. Men ikväll ska jag nog se Allsång på skansen och sen sätter jag kanske på en film innan jag somnar det blir mysigt :)
 
 
 
 

Examen

Äntligen, ÄNTLIGEN har vi sommarlov ♥
 

Hi-hats

Idag vaknade jag då mamma ringde och väckte mig klockan halv 11. Jag gjorde mig sen en riktigt god portion havregrynsgröt. Sen slog det mig att det var rätt så dåligt väder ute så jag bestämde mig för att baka muffins och är riktigt stolt över resultatet. När mamma kommer hem åker vi in till stan och köper mig lite sommarkläder och förmodligen några examensskor. Ikväll dömer jag en fotbollsmatch, det är min första någonsin och jag tror aldrig jag varit så nervös i hela mitt liv. Men jag ska göra det. Håll tummarna.
 
 
 

Skattjakt

Hallå! Idag på skolan så började vi med att rensa ut skåpen och sen hade alla klasser fått varsitt ställe att städa på. Efter vi städat klart så hade vi en slags skattjakt som sen höll på hela dagen. Det var en massa roliga uppdrag som man skulle göra som tillexempel att åka till hemlunda och bada vilket jag och Hanna gjorde i +12 grader. Efter skolan for hela klassen till phb och det var trevligt men det hade kunnat vara lite varmare för det var rätt kallt. Kan inte riktigt förstå att idag var våran sista skoldag och nästa gång jag kommer tillbaka till skolan så börjar jag nian. Helt otroligt vad tiden går fort..