IKEA


Hejsan slänger mig in ett inlägg, är just nu i happaranda med husvagnen. Har inprincip spenderat hela min dag på Ikea och lyckats få mig några nya saker till rummet och det känns rätt bra. Just nu har vi ätit toppen middag och avslutar nog kvällen med bastu och mys i husvagnen. Låter helt okidoki för mig

Födelsedag

I fredags var det ju då äntligen min födelsedag och den firade jag med mina vänner. Vi pratade, skrattade och åt. Sen på lördagen hade jag kalas för min släkt. Om jag ska säga lite kortfattat vad jag fick så var det då pengar, ätbart och en bok. 
 
Andledningen varför jag inte bloggat är för att jag skriver mitt moppeprov imorgon (!) så jag har pluggat till det och sen för att samtidigt hinna med i skolan så har bloggen legat som ett andrahandsval. Ang, mitt moppeprov så måste ni alla dubbelhålla era tummar för att jag ska klara det!
 

A love like war

 
Har sedan söndag hunnit äta ännu en gång på Ängeln, blivit förälskad i Grey's anatomy, lyssnat sönder ATL ny låt, pluggat och pluggat lite mer. Ikväll beger jag mig upp till heden för att kolla på mitt lag spela match sen om jag hinner blir det ett avsnitt med Grey's också. 

Hello September, suprise me

 
Igår var jag först med Johanna och Amanda vi åt glass och kollade på lite New girl. Sen kom Sebastian så då for vi Matilda och Anton in till stan vet inte vad vi gör i stan ens men kul är det då iallafall haha. September idag och allt känns rätt bra just nu. 5 dagar till min födelsedag, 10 dagar tills jag skriver moppeprovet, och 52 till vi åker till Florida (!) Så nu ska jag bara sätta mig och kolla runt på ebay efter lite skal sen plugga moppe. Kramis