Ny design

Idag har det varit en helt vanlig skoldag som innehållit lite mer flappy bird än nödvändigt. Slog rekord igår med 21 'hopp'. Sen då jag kom hem åt vi glass och jordgubbar, sen dess har jag bara suttit och pillrat på designen som nu är förnyad. Hade lite problem med att uppdatera den så ni kan ju trycka F5 om ni inte ser den. Ikväll åker jag och Amanda och gymmar sen far vi och är med några vänner, helt ok fredag.
 
 

10.05

 
Imorse hade mamma laddat upp med värmda baugetter så för första gången på länge tog jag mig lite extra tid till att äta frukost och jag blev otroligt mätt. När vi kom till skolan så hade vi två lektioner inställda och en supersnäll som lät oss hoppaöver elevvalet så min skoldag var idag redan slut klockan 10.05 (!!!). Så nu ska jag satsa lite på mitt skoljobb sen ikväll är det träning och imorgon har vi sovmorgon. Det kan nog inte bli speciellt mycket bättre just nu. ♥

Måndag

 
Helgen spenderades mestadels med dessa ↑, vi såg tv och åt gott imprincip hela tiden. Så som det ska vara. Idag var det en helt ok dag på skolan bortsett allt skoljobb man måste fixa. Träning halv 6 sen avslutar jag min kväll med resterna från min magnumglass. ♥

Problem

 
Dagen idag har gått väldigt långsamt sen så slutade vi 14.00 och jag kom även idag hem med huvudvärk. Till middag äter vi hos mormor och morfar sen träning på star. 
 
Problem: Någon av er som läser detta som vet hur man på bästa sätt kan lösa statiskt hår för jag står inte ut längre det bara sprötar åt alla håll varje dag. HJÄLP:

Novell

 
På måndagar har vi i 9E en mjukstart då vi bara går till 13.50 vilket är helt ok pga att hä. När jag kom hem satte jag mig med min novell och jag har än så länge inte skrivit ett enda ord, jag kommer inte på en enda sak, det står helt stilla i huvudet. Ikväll 17.30 har jag träning, hej så länge! 

Födelsedag 2Idag har vi sjungit en födelsedagstrulledutt för min syster, jag har städat mitt rum och vi har fotat ute i -30*C. Bestämde mig för att se om Friends så det ser jag på nu tills gästerna kommer. 

Födelsedag

 
Imorse klockan 10:00 var vi bjudna på födelsedagsfrukost hos mina kusiner så där åt jag två våfflor (♥)
och lite radiotårta till efterrätt. Mätta och belåtna kom vi hem 3 timmar senare så då städade jag mitt
rum och nu sitter jag här. Avslutar troligtvis dagen med mina vänner på något sätt. hejs 
 

Tacofreda'

 
Första hela skolveckan har nu passerat och jag tar helg. Då jag kom hem skottade jag gården sen lagade jag tacos till familjen, vuxen poäng ++++. Klockan 6 åker jag till Star och tränar med Amanda sen får vi se vad som händer. hejs

Memory jar

 
Såhär blev min lilla memory jar, vet inte om jag blev så nöjd med själva pyntet på burken men det får helt enkelt funka. 

Do it now remember it later

MEn hej! Igår gick det väldigt dålig för min del på träningen men ett ordentligt träningspass blev det iallafall. När jag ätit och duschat åkte jag till Fanny och var där resten av kvällen och hade jätte trevligt.
 
 

Palm trees

Första "veckan" av vårterminen 2014 har nu varit och jag känner mig lugn, tror jag. Än så länge iallafall.
Nu klockan 2 har vi träning så då ska jag åka på den och sen ikväll ska jag hitta på något med mina tjejor.
 

Springtur

Mitt inköp i Luleå. Så kär i Rolling Stones tröjan, kommer användas flitigt
 
Idag har jag hunnit med att handla och så har jag varit ute och sprungit lite. Mer än så har jag inte gjort idag. men planerna är så att jag ska pyssla till mig en såndär memory jar (Här har ni en LÄNK om ni vill undrar vad jag menar) sen kolla lite på Friends. 
 
 
 
 
 
 

2014's 6 to do

Vardagsfotografera mera - Något jag verkligen borde ta tag i, är så dålig på det och det blir ju bara roligare
efteråt.
 
Lära mig åka skateboard - Prova något nytt som att lära mig åka skateboard eller kanske t.o.m. longboard, ja
mycket gärna!
 
❥ Se till så Sommaren 2014 blir bättre än 2013 - Alltid kul att utmana sig själv haha
 
 
 
Prova fler nya saker - Jag måste verkligen börja göra saker som jag aldrig gjort förr. T ex. 28 dec. var jag värd
på en middag på storstrand, hur kul som helst ju! "If you want something you've never had, then you've
got to do something you've never done".
 
❥ Ta vara på dagarna - Att sluta tänka "Nej, jag orkar inte" eller "Jag gör det någon annan dag" är så less på att
tänka så och man vet ju aldrig vad man går miste om.
 
 Läsa fler böcker - Det finns så otroligt många böcker som jag vill läsa men jag tar mig aldrig tid så nu är det
verkligen på tiden må jag säga.
 
 
 
 

Sjätte Januari

 
Idag har jag sprungit runt på Storheden, ätit supergod middag på Waldorf, firat morfar och min kusin på deras födelsedag och ätit supergod tårta. Avslutar en lång dag med lite filosofiering och gott tilltugg, kram ♥
 
 
 
 

Vanlig dag

 
Efter jag bloggat igår bestämde jag mig för att fara och jogga lite, så senare på kvällen så kom våra gäster men jag
stannade bara och åt smörgåstårta sen åkte jag till Johanna och hade en jätte mysig kväll där. Tänk om man kunde ha lov föralltid.
 
 
 
 

Lördag

 
Igår tog jag bussen klockan 11.20 till Luleå och shoppade med mina vänner. Det var jätte mysigt och med mig hem fick jag två tröjor och en mätt mage efter mat på Max. När jag kom hem hoppade jag in i duschen, åt och sen bar det av till Lisa kring 7 där vi skulle ha ett High School Musical marathon och det var också riktigt roligt så hade en jätte bra fredag. Idag har jag inga planer bortsett från att vi ikväll ska få främmande så då måste jag städa upp lite här. Hoppas nu får en jätte bra lördag, ♥

2014

 
2013 var ett grymt år men nu har vi hela 2014 framför oss som bara kommer bli bättre