brunt

 
Känns som att det var en evighet sen jag hörde av mig ang. min vardag. Har lyckats få ut ett usa inlägg så får vi se när resten kommer. Tänkte bara uppdatera er lite snabbt såhär och bland annat säga att jag i tisdags tonade håret så det är brunt nu förtiden. Börjar sakta men säkert att vänja mig men det känns ändå fortfarande lite ovant. Annars då? allt rullar på som vanligt och snart är det äntligen december. Längtar

New york dag 1.

 
Första dagen hade vi inte jättemycket planerat annat än att promenera runt en hel del, titta, se och bara ta in New York. 
 
 
Gick blandannat förbi fontänen som är i Friends, en aning skeptiska om det verkligen stämde men såhär i efterhand verkar det ändå varit den rätta. Lite coolt
 
 
Wifi och laddpaus
 
 
Jätttejättefint i Central Park. 
 
 
Sedan hyrde vi cyklar så att vi kunde cykla runt i Central park istället för att prominixa vilket jag tror var väldigt klokt. Även en väldigt härlig upplevelse och väldigt hastigt miljöombyte. 
 
 
Sen efter att vi cyklat klart var, iallafall jag, väldigt hungrig så då var det bara att leta efter ett ställe att äta på. Med lite extra energi i benen efter middagen så gick vi till Time square vilket verkligen var en upplevelse i sig. Vi gick runt och tittade oss omkring, försökte ta in att det faktiskt var på riktigt. Kikade sedan in på Forever21, vilket var a dream coming true. Som jag hade längtat, finally. Fick med mig ett par mysbyxor och ett linne. 
 
 
Vi kollade oss runt sen använde vi oss av dom sista krafterna för att ta oss tillbaka till hotellet. Tror vi alla slocknade rätt fort den här natten. En finare första dag. 
 

Veckan
Har inte varit jätteaktiv med bloggandet i veckan och skyller allt på plugget. Har hunnit med att göra ett typografi och svenskaprov, hör å häpna så lyckades jag även med att klämma in en träff med både Amanda och Johanna i tisdags och tom å Elin i onsdags. Mysigt men blir lite stressigt i slutändan. Svårt när man vill hinna med så mycket som möjligt. 

Ikväll sjunger jag m kören i jävre sen kalasar hos tom som imorgon fyller arton(!!!!). 

Byeklippt

Sov hos Elin lör-sön sen vid tolv igår så for vi iväg till Piteå Havsbad med Maja Oscar och Simon. Jättecozy verkligen. Idag var jag och klippte mig på lunchen och blev rätt nöjd ändå, har inte känt av själva längden jättemycket eftersom att hon lockade det men det nötta är iallafall borta och det är väldigt skönt! 
 
min fina ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

plugglördag

Justins nya album i lurarna med lite julmusik som omväxling. Igår hade jag en superkväll och idag har jag suttit och skrivit på engelska bokredovisningen och jag är äntligen(!!!!!) klar. Megaskönt att ha det bortgjort. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra men imorgon drar jag till phb och sen pluggar:):)! WEI 
 
ska även försöka med att börja å redigera bilder från usa så jag kan lägga ut och visa. Men kanske kmr ta ett tag, håll ut!!

Tobias Karlsson

 
Tobias Karlsson från Lets dans var idag och föreläste på skolan och det var så bra!! Han pratade om hans liv och pushade en till att uppnå sina drömmar osv. Jättebra verkligen, han visste vad han snackade om. Får ni chansen att lyssna på honom så ta den. Sitter iaf atm och lyssnar på lite julmusik och ska strax sätta igång med plugget. Imorgon - fredag. Tror ej helgen hade kunnat komma lägligare, trots att det blev en kortare vecka så har den varit ordentligt kämpig. Plus i kanten är Justins nya album som kommer ut, kan. inte. vänta. hej så länge. 
 

snö

Imorse när jag tittar ut genom fönstret så har det snöat. Vet inte riktigt hur jag ska anpassa mig till detta för det känns samtidigt så cozy och vill bara tända massa ljus och kolla på Love actually, samtidigt som jag såå gärna vill slippa novembermörkret och ha massa med värme. Aja, hade get-together dag idag @ schuul och ikväll julbakar jag på tg. kramm
 
 

Hemma igen

Nu har vi landat. Fysiskt men inte mentalt. Känns lite jobbigt att vara hemma igen. Hem till mörkret, kylan(!) och alla måsten. Även blivit en aning förkyld och väldigt ovan med att det är mörkt då jag vaknar och mörkt när jag kommer hem.

 Men wow vilken resa vi gjort, lär kunna leva på den ett tag. Tror även jag skulle kunna vänja mig med att sola och bada, med shopping som omväxling. Vill verkligen inte ha vinter. 
Sjätte november

Fredag. Sola bada äta sola bada äta sova. Inte mycket mer å berätta, de är så dagarna rullar på. Idag även en och en halv (riktigt)dag kvar så att säga. Söndag åker vi mot Fort Lauderdale för att på kvällen ta flyget hemåt. Sad but true.  Boca grande


Igår började vi dagen med frukost på Dennys och sen körde vi i ca en timma till tills vi kom till en ö där vi planerade att spendera dagen. Klarblå himmel med gassande sol hela dagen. Avslutade med walmart sen middag på applebee's <3

Halloween i sarasotaSvettats i en ironman dräkt, ätit supergoda qesadillas, solat och kollat solnedgången. Mår bra. Bye