RIHANNA ANTI WORLD TOUR

 
I söndags så hade Julia sin konfirmation som jag mest troligt kommer visa lite bilder från lite senare. Sen klockan tre samma dag började jag Lisa och Elin bege oss mot Stockholm. Vi kom fram vid sju och checkade in på hotellet och åt en senare middag på donken. Dagen efter var det konsert som stod på prio ett men vi hade inte tänkt bege oss dit förrän tre någon gång så vi strosade lite på stan och lunchade på vapiano.
 
 
Ett av förbanden var Big Sean och wow vad det var bra. Otroligt duktig, var helt såld.
 
 
och sen efter en lång väntan så kom hon. Försökte verkligen ta in allting. Det var så magiskt, allting var så snyggt gjort. Och hennes sångröst är ju helt magisk. Så kär i denna människa. 
 
 
Efter konserten var vatten och något att äta ett prio ett sen att bara få lägga sig ner efter den otroliga smärtan man hade i fötterna. 
 
Sen vi kom hem från stockholm har jag jobbat i princip varje dag eftersom att jag nu lyckats skaffa mig ett jobb hos Tommyskök&catering. Så har jobbat där sen jag kom hem och ikväll serverar jag på ett bröllop och sen åker jag till Pite havsbad för att lyssna på Timbktu och vimmelfota lite. Ska bli kul.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: