Oj hej

Hej!!! Har fått rätt många klagomål pga min frånvaro här. Hade tänkt jag skulle ta tag i det iallafall. Snart. Har haft väldigt fullt upp men jag tänkte jag skulle sammanfatta mina senaste veckor sen jag skrev sist. Men det kommer om någon dag.

 

 

Igår så träffade jag då iallafall Lisa och Elin efter att de båda varit borta i en vecka. Vi pratade och åt massa gott och sen efter ett tag kom Elin och Elsa och hängde på i vårat snack. Vi hade så mycket att catcha up att jag var inte hemma förrän två. Ikväll har jag match mot infjärden och har lyckats dra på mig en förkylning men tänkte jag skulle kriga mig igenom den ändå. Nu hörni, återkommer med en veckoresume. Kramis


Min helg
Fredag käkade vi middag på Max och sen for jag å Tom för att hämta hans syster i Luleå. Avslutade kvällen med vimmeljobb med Tova. Lördag tog ja mitt pick å pack och åkte hem. Gjorde inte jätteproduktiva saker under dagen gruvade mig en timma men for sedan ut å sprang, som förövrigt gick jättebra så riktigt skönt, på kvällen åkte vi på en premiärtur med vattenskotern och sen på kvällen kollade vi några stycken EM hos Aron. Tom sov över så när vi vaknade imorse lös solen utomhus så vi bestämde oss för att dra till bastuflotten å spendera dagen där. Var där till fyra, kollade slutet på Julias match och mättade sedan våra hungriga magar med grillat. Supermysigt!! Ikväll ser jag också EM sen en sista vecka innan lov. De ska vi ta vara på. 
 

Kalle G och Griljonären

 
Igår fick jag vimmeljobb på Sjöbodan och sen ett litet uppdrag att fota Griljonären och Kalle Gracias på Kalles. Lite småstrul under kvällens gång men vid två kunde jag avsluta mitt arbete i lägenheten. 

Onsdag

 
De senaste dagarna har jag spelat volleyboll, bakat kladdkaka, i princip bosatt mig hos Tom under långhelgen som vi hade, cyklat någon mil och vimmelfotat. Igår så flyttade även jag Elin och Lisa in i läggan och de flyter på. Idag har jag kollat frisyr inför balen och handlat en massa grejer? så längesen sist. Imorgon går vi på examenskonserten och pizza till middag. Ska försöka höra av mig så snart som möjligt igen, kram.

En vecka

Hejsan! wow nu var det ett tag sen och skulle vilja skylla allting på vädret och skolan. Vädret ute är heeeelt magiskt det är så varmt och jag bara svettas 24/7 men innerst inne älskar jag det. I skolan dock har det också varit rätt mycket på senaste, har skrivit klart en uppgift till engelska 7, redovisat min bok i engelska 6, pluggat till svenskaprovet imorgon osvosv. Men tänkte ändå att jag lite snabbt kunde dra igenom vad jag pysslat med.
 
 
Jag har cyklat till MAX och ätit mjukglass. 
 
 
Spelat volleyboll och brännboll
 
 
Orienterat i 28 plusgrader, ingen höjdare och kan säga att det inte var någon nöjd Agnes som återvände tillbaka till skolan.
 
 
Uppdaterat oss i Photobooth selfies, bästa vi.
 
 
Och käkat lunch på bästa max. 
 
Har även hunnit med lagfoto, träning och match. Kan såhär i efterhand verkligen påstå att det varit en körig vecka. Men imorgon är det fredag och långhelg, skööööönt. Sen nästa vecka tar jag Lisa och Elin över Martins lägga det kommer bli en supervecka. Ses