helgen

 
Livet rullar på och jag värvar träning med bakning. Har i helgen bakat, jobbat, ätit julgröt, sett idol och blivit bjuden på adventsfika hos Lisa. I helgen beställde jag även skor och en nyårsklänning på rean så har något att verkligen se fram emot i veckan. Vi hörs när vi hörs

Födelsedag och bakning

Bilden tagen av Linnea Nilsson
 
Firat denna ^ superfina kille på hans 19 årsdag, fikat en massa pga all bakning till min bok och fått en erbjudande om praktik på Mello i februari (!!!!!!). Igår utmanade jag mig själv i att fara ut och springa i snö blandat regn vilket gick bättre än förväntat men verkligen inte något jag rekomenderar. Två lektioner imorgon och sen fredag. Taggen på det
 
 

bakning

 
Idag har jag bakat och fotat inför gymnasiearbetet hela dagen, enligt planeringen så ska all bakning vara klar om en vecka. Tio bakverk kvar för att vara exakt. Håll tummarna för mig.  

ESTOCOLMO

 
 
 
 
Första bilden är tagen av Emma Uddesson 
 
Halv tre fredag morgon(natt) klev jag upp för att åka mot Stockholm för att spendera ännu en helg med Ung Media på deras Kongress. Många timmar spenderade på stan utan att hitta något men en superlärorik helg med många trevliga människor. Gillar Ung Media starkt. Söndagnatt klockan två (eller måndag morgon) kom jag till slut hem och la mig ögona böj.
 
Måndag tog jag sovmorgon och till middag åt jag pizza tillsammans med den skäggige mannen som jag förut kallade för pojkvän, supermys. Skämt å sido, han bjöd så då är d bara å va snäll. Annars i veckan så har vi nästan gjort klart våran film på Mediaproduktionen som vi, utan att överdriva, hållt på med sedan skolstart och kan säga att det syns inte........... Haha vad jag klagar, imorgon har jag min sista engelskalektion i Engelska 7 kursen och sen är det Fredag igen. Vi hörs och syns

CAKE POPS

 
 
 
Aldrig gjort så fula Cake pops i mitt liv, extra kul när det är till gymnasiearbetet. Smaken sprollar och egentligen så är det just här utsidan som räknas :-) Skämt å sido, goda blev de i alla fall så jag kämpar på, får väl skriva det i receptet. Ha en fin tisdag!

Mitt höstlov

 
 
Började med att fira in lovet i Umeå med mor och syster för en hotellnatt och shopping tillsammans. Kom hem några kronor fattigare men lite klädesplagg rikare. 
 
 
 
Tisdagen dagen efter sov jag hos Tom och kring elva gick jag över till Lisa för att göra en superbrunch. Den blev så otroligt god och vi var alla fyra helt övertygade om att det här är det bättre i matväg. 
 
 
Onsdag så bakade jag till mitt gymnasiearbete och på kvällen hjälpte jag farmor att flytta sen vid halv nio träffade jag Amanda och Johanna en snabbis. 
 
 
Torsdagen gick vi ju upp på Kalahatten som jag faktiskt hunnit skriva om redan och på kvällen hade vi P-town häng.
 
 
Fredag gjorde jag inte jättemycket på dagen. Tom var ledig och det kräksnöade. Åt pannkaks frukost och tvättade bilen. På kvällen hände inte heller jättemycket heller, bara gosi hemmakväll.
 
 
Lördagkväll skulle jag på stat och vimmelfota så jag och Elin tog tillfället i akt och klädde ut oss till turister som skulle passa ihop lite med att jag sprang runt med en kamera. Hur bra vi lyckades vet jag inte riktigt men kan väl säga att jag hade känt mig mer bekväm i "vanliga" kläder.
 
 
Söndag bjöd farmor på lunch/middag vid två på Golden dragon med släkten för att vi hjälpt henne flytta, supermysigt. Följde sen Tom till Skellefteå för att skjutsa hem hans syster, som varit på besök, till flygplatsen. Avslutade hela lovet framför How to lose a guy in 10 days, var tog mina lediga dagar vägen ens? Är mer skolless nu än innan lovet.
 
 
 

Kalahatten

 
 
 
 
 
 
 
 
Under lovet hade vi några saker på to do listan som skulle prickas av varav en grej var att "gå upp på ett berg". Igår kom också Elin hem från Uppsala så då passade det bäst för alla idag och tror vi lyckades pricka in helt rätt dag med tanke på att det snöade jättefint och sprack upp där vid tolv. En supermysig utflykt helt enkelt.