ESTOCOLMO

 
 
 
 
Första bilden är tagen av Emma Uddesson 
 
Halv tre fredag morgon(natt) klev jag upp för att åka mot Stockholm för att spendera ännu en helg med Ung Media på deras Kongress. Många timmar spenderade på stan utan att hitta något men en superlärorik helg med många trevliga människor. Gillar Ung Media starkt. Söndagnatt klockan två (eller måndag morgon) kom jag till slut hem och la mig ögona böj.
 
Måndag tog jag sovmorgon och till middag åt jag pizza tillsammans med den skäggige mannen som jag förut kallade för pojkvän, supermys. Skämt å sido, han bjöd så då är d bara å va snäll. Annars i veckan så har vi nästan gjort klart våran film på Mediaproduktionen som vi, utan att överdriva, hållt på med sedan skolstart och kan säga att det syns inte........... Haha vad jag klagar, imorgon har jag min sista engelskalektion i Engelska 7 kursen och sen är det Fredag igen. Vi hörs och syns

Kommentarer
Postat av: sanna hyvärinen

Vilka fina bilder du har tagit, vad är ung media :)?

Svar: Åh men tack! Det är kort en förening som ger ungdomar intresserade av media en större chans att få synas utåt, till exempel så var jag iväg till Göteborg på Mediedagarna där vi fick gå på föreläsningarna och rapportera på ungmedias socialamedier och även lägga ut reportage på deras hemsida. :)
.

2017-02-01 @ 13:28:59
URL: http://socosy.blogg.se/
Postat av: sanna hyvärinen

Jaha, låter jätteroligt ju, perfekt att ha "sociala media proffs" haha på CVt sen! :)

Svar: Hahah jaa men precis ;D
.

2017-02-03 @ 13:29:38
URL: http://socosy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: