våffeldagen

 
 
 
 
 
hej!! Idag har jag med Elsa Elin och Lisa sett lite fotboll och ätit obligatoriska våfflor. Även tagit vara på den underbara solen som lyst i princip hela dagen. Härlig lördag. 

jobb och plugg

 
 
Slutade redan halv elva idag så pga att min tränings"rutin" hamnat helt på sidan så tog jag mig i kragen och for ut och sprang. Var också på ytterligare en intervju och att jag skulle få dessa jobberbjudanden hade jag aldrig trott för någon månad sen. Jag kämpar mig igenom plugget och försöker allt för att livet ska gå ihop. Tacka vet jag väl för kalendern hur hade jag annars överlevt. Nu har jag skrivit på mitt tal i två timmar så ikväll somnar jag gott.

Fredag lördag

 
Fredag fixade vi äntligen klart våran studentvägg och på kvällen gjorde vi tacos med laget på heden. 
 
 
Lördag var det släktträff så jag och Tom åkte iväg med skotern till Brännfors nu då vi äntligen lärt oss vägen. Solade, åt och tolkade. Superhärlig dag. Avslutade dagen framför Grease med lite gotta.
 

Produktiv

Hej! Alltså idag har jag varit så produktiv jag vill helst av allt bara ge mig själv en fet guldstjärna. Har i princip skrivit hela mitt tal och ytterligare två uppgifter till median. Är så impad, så längesen jag åstakom med såhär mycket en kväll. Nog med egoboosten. I veckan har snön smält som smör och det är väldigt slaskigt ute, tråkigt med slask men väldigt kul att våren e på g. Igår var jag och pratade ut på Espresso house med Elin och Lisa och nu idag är onsdagen helt bortgjord och jag missade chansen att köpa mig ett Originalmål på max för bara 22:- men men. Skämt å sido, fredag om två dagar det klarar jag. Kram
 
 
 
 

Sportlov

Hej! Mitt sista sportlov har passerat och jag har hunnit med massor faktiskt. Jag har hunnit jobba och bland annat vimmelfotat Smaskefterfesten, åkt slalom i dundret och kört skoter i Brännfors och Järvträsk. Försökt ta vara på alla soltimmar jag kunnat. Man märker verkligen också att det börjat bli väldigt ljust ute vilket känns jätteskönt. Bara bita ihop i fyra veckor till sen påsklov. 
 

FREEEDA

Hej vänner! Vädret idag har varit helt magiskt och solen är verkligen en sådan humörhöjare. Åt på Max med Tom för ovanlighetensskull och kom sedan hem vid halv två. Imorgon ska det bli ungefär lika bra väder säger apples väderapp så då blir det ännu ett försök att ta sig från Blåsmark till Brännfors med matsäck in case of emergenzy. Trevlig helg!
 
 

Ny månad ny musik

Varje månad har jag som en vana att göra en ny spellista och tänkte att jag kanske denna gång kunde dela med mig lite av mars månads spellista. HÄR hittar ni länken till listan.
 
Mina fyra favoriter just nu: 
 
      
 
      
 

Semmeldagen

 
Igår var jag på intervju för jobb och åt en semla. Idag snöar det massvis och jag har bestämt mig för att skriva klart min NK rapport. Ser fram emot lite helg just nu. Två dagar to go.