kristi himmelsfärd

 
Onsdag var det fantastiska tidningssläppet. Handla sedan lite det sista inför studenten och balen innan jag tog långhelg.
 
 
På onsdagkväll var vädret så fint så vi mös ute ett tag innan vi avslutade kvällen med att kolla på fotboll. 
 
 
Idag stod jag och sålde fika på Star-loppet och slutade vid tolv. Åkte hem, solade och for sedan iväg på en joggingtur på ursberget. Avslutade min kväll hos Elin där vi grillade och spelade kubb, supermys.

Kalahatten

 
 
 
 
 
I lördags avslutade jag Elin Elsa och Lisa våran dag med att promenera upp på Kalahatten för att kolla in kvällssolen och grilla lite. Mega ljuvligt
 
 

Fredag

Så blev det äntligen fredag efter vad som kändes som en megalång vecka. Vi är äntligen klara med tidningen så nästa vecka ses vi i glasentren för tidningssläpp!! Ha en fin fredag och helg!!
 

vecka 20

 
Vann över Arvidsjaur med 2-0 i måndags, jobbade med skoltidningen i otaligt många timmar i tisdags och tagit vara på en fin vårkväll med glass på max. Har nu räknat ut att det är åtta små dagar kvar av skolan. Helt otrooooligt vad tiden går. 

dagarna

 
Såhär ser våra dagar ut, 20 plusgrader en dag, snöstorm och minusgrader en dag eller som idag - sol och snö samtidigt. Hoppas då för allt i världen att det ger sig snart. Annars händer det inte speciellt mycket övrigt just nu, jag tränar fotboll, pluggar och försöker få ihop allting till studenten. kram

London

 
 
 
 
 
 
 
Camden pizza, röda telefonkioskar, Big ben och Hyde park.
 

helgen

 
 
 
Fredag: En väldigt fin lugn kväll med Tom då vi åt gott och kollade Let´s Dance och O.C. 
 
Lördag: På dagen kollade jag damerna spela match på Heden med Matilda och sen på kvällen sjöng vi med kören, spelade brännboll och avslutade kvällen hemma hos Lisa som hade dukat upp en massa gott. Vi pratade hela kvällen och somnade snäppet för sent denna kväll då vi..
 
Söndag: ...skulle iväg kring nio till Luleå för en sista sjungning med kören. När vi kom hem åt jag lite sen var det bara iväg på match på heden som vi kämpade oss igenom i kräksnö, bland det värre i fotbollsmatch-väg. Skyndade mig sen hem för att möta upp Siri och Jakob på Gul och blå. 
 
Kram
 

plusgrader

 
Både igår och idag har det varit jättebra väder för att inte tala om idag. Tror jag kom upp i 19 plusgrader på snap, det måste vara rekordet hittils för i år. Jag och Agnes gillade inte skolmaten så vi cyklade till Ica och hittade på något eget och satte oss på tages. Tom slutade också tidigare så då for vi direkt hem till mig och satte oss i solen. Dagens väder får 10/10. 

fem till

 
 
 
 
 
 

maj månad

Våren närmar sig med ministeg och jag håller alla mina tummar att det snart ska sluta snöa för denna sommar i alla fall. Att man ens ska behöva oroa sig för sånt i maj?? I övrigt är studenten snart bara en månad bort och det blir mer och mer hektiskt för varje dag, ingen rast och ingen ro. Vi har börjat med sista skoltidningen för denna termin och rapportskrivningen för gymnasiearbetet. Annars då? EN MÅNAD kvar till studentresan, så nära!!!!!
 

fem bilder