blö

Är så irriterad just nu för absolut ingenting funkar för mig och jag har nu hållt på i en timme för att få in min bakgrund men allt lev bara bajs så nu får det vara såhär, kulkul. Jag får återkomma hejdå

tjugotredje

 
But even if we dont have the power to choose where we come from,
we can still choose were we go from there ~ Perks of being a wallflower
 
 
inspo från, Mira Lindberg kolla hennes blogg - miralindberg.blogg.se

Keeping Up With The Kardashians

Direkt jag kom hem från skolan tog jag en dusch och nu sitter jag och ser på Familjen Kardashians men pga våran boxer så la det hela av och nu funkar det inte längre, euw. Har inga planer för ikväll och på fredag får vi äntligen jullov vilket kommer att sitta riktigt fint. Jag har verkligen ingen inspiration just nu och väldigt lite att skriva om så jag hoppas att det verkligen kommer gå över!
 
 

3 ADVENT

 
I helgen har jag bara blivit mer och mer förkyld för varje dag, otroligt jobbigt. Så jag har för det mesta bara tagit det lungt. Fotat och kollat på friends är en lite hastig sammanfattning och mina planer är att fortsätta göra det resten av helgen. 

A day off

Hjesanhej. Igår åkte jag och Amanda till Sjulnäs för att träffa några från konfan, vi lekte lekar och spela spel så det var väldigt trevligt. Just nu sitter jag här och kollar igenom mitt bildarkiv för att hitta bilder som jag kan beställa hem så det ska forstätta med. Ha det finfint ♥
 
 
 
 
 

Sovmorgon

Skolan idag var helt ok. Började med att vi varje torsdag har sovmorgon till 10.45 så jag bestämde mig att gå upp kvart över 8 för att hinna göra något så jag bestämde mig för att fota. Idag blev matten inställd så slutade 14.20. Somsagt helt ok. Nu ska jag göra klart svenska upgift så vi hörs!
 
 
 
 

Äntligen

'
Så blev det äntligen december. Ni anar verkligen inte hur myket jag har längtat. December är verkligen en av mina favorit månader. Man kan bara mysa framför en massa julfilmer, dricka glögg, julbaka, lyssna på jullåtar osv. Samma med julkalendern som går på TV. Det skulle inte bli en riktig jul utan en julkalender. Sen har jag haft min christmasfeeling sen det snöade för första gången så nu äntligen fick den komma på riktigt. En riktig mysmånad!