Sportlov

 
Lägg läxböckerna åt sidan, sjung lite högre och skruvar upp volymen för nu mina vänner, nu har jag sportlov.

Americat

Som jag sa i mitt förra inlägg så ska jag skicka ett paket med lite saker till mina vänner in the us. Men det var så mycket svårare än jag väntat mig och jag har köpt lite godis, chokladkakor och så... Det skulle vara så otroligt hyggligt om några av er skulle kunna hjälpa mig med att komma på något till 4 personer (lite speciellt för sverige) som kan vara kul att få om man bor i usa. pls help
 
 
 

OREO

 
Idag har jag sett Kalla ta OS-guld med tårar i ögonen, köpt presenter till mina amerikanare, jag har även stoppat i mig en riktigt god hemmagjord pizza. Helt okej och jag avslutar den med att titta på melodifestivalen med mina vänner. HA det.

FREDAG

 
Jag lämnar skolan med ett leende på läpparna för att den mest fullspäckade veckan jag någonsin haft är nu över. Ikväll ska jag hänga med vänner lyssna på musik och äta god mat. Bättre än så blir det inte.

Problemms

 
 
Det är nämnligen så att vi provade starta om min dator och efter att vi gjort det å blev den bara sämre så den funkar ej vid tillfället så kan endast blogga då jag får tillåtelse av Julia att låna hennes dator. Så inläggen här framöver kommer inte bli speciellt många. 
 
Igår tränade jag med Amanda på star och sen gick vi hem till Johanna och kollade på Frozen och mumsade på chips och dipp. Filmen var otroligt bra, jätte mysig film. Rekommenderas! 
 

Flappy bird

Idag har jag varit ute och skottat med min kära moder och sen har jag sökt efter bikinisar ända sen dess och kan meddela att utbudet inte är speciellt stort för människor som jag med låg budget. Ikväll ska jag nog se på Melodifestivalen som jag inte visste, började föränn igår kväll. 
 
Update: Slog mitt rekord i flappy bird och jag ligger just nu på 29 !