Konfirmation

Idag har hela dagen bestått av konfirmationsfirande. Mina två  kusiner har konfirmerat sig och de var så fina och det hela var så fint. Så avundsjuk på de alla som inatt ska få ha deras rymmarnatt. Lyckos. Imorgon och hela helgen inkl. måndag och tisdag så jobbar jag men sen är det över och mitt sommarlov börjar for real.
 

beautiful world

 Hittade den här fin fina videon och blev så glad av att bara kolla på den.
Otroligt fint budskap och så fint med alla glada människor. Take a look ♥
 

3 little things

Åkte till stan kring 11.30 och fick med mig ett par byxor, skor och ett nagellack med mig hem.
Funderar på om jag antingen ska baka något eller bara sitta kvar vid datorn. Vi får se. 
 
 
 
 

Maps, Maroon 5

 
I was there for you
In your darkest times
I was there for you
In your darkest night

But I wonder, where were you?
When I was at my worst
Down on my knees
And you said you had my back
So I wonder, where were you?
 

I miss the taste of the sweet life

 
hej vänner och ovänner! Idag sov jag 50 minuter förlänge så jag kastade på mig kläder och hoppade på moppen och lyckades ta mig dit så snabbt att jag var endast 7 minuter sen, pjuu. Som tur var så är mitt sommarjobb så pass bra att de inte hade börjat med något så missade ingenting. Nu ska jag kolla de nya avsnittet av awkward och sen är jag ledig imorgon så blir nog en snabbis in till stan eftersom att jag lyckats tappa bort mina favvobrallor så kommer nog inhandla mig några nya. kKRAM

And nothing else matters..

 
Blev lite små irriterad att jag lät vädret stoppa mig från att åka och fota så jag hoppade på moppen och stack iväg, resultatet blev inte alls bra men det får funka den här gången. Nu väntar tacopaj i ungen och jag är så hungrig att jag snart inte kan konsentrera mig längre. Hoppas verkligen den är klar snart.
 
 
kram agnes

Kaos

Försöker sitta och fixa till min design och det går inte riktigt som jag vill men det löser sig väl föhoppningsvis snart. Sen är jag även på så otroligt dåligt humör eftersom att det verkar som att vi inte ska få något sommar alls iår. För jag har inte suttit och väntat i över ett halvår på 10 plusgrader och regn. Vill bara åka iväg till sol och värme. Speciellt nu då jag fått hem mitt objektiv som jag köpte häromdan, svårt att fota fina sommarbilder då sommaren inte ens är här..
 
Alltså tänk er detta nu 

Midsommar

 
Glad midsommar på er alla! Ikväll firar jag det med gott umgänge och god mat mer behövs
inte även om det kanske inte gjort något ifall vädret varit lite varmare.. 

Fotboll, fotboll, fotboll

Somsagt igår så var vi i Skellefteå precis hela dagen och kom hem kring 01.30. Idag har jag inga speciella planer. Ikväll blir det en tidig(are)kväll förhoppninsvis för mig eftersom att jag börjar jobba imorgon. Ikväll har vi även träning och igår hittade jag att man kan faktiskt se Orange is the new black på dreamfilm. Så sedär, nu har jag ju hela kvällen planerad..
 
 
 
 
 

Skellefteå

Idag har jag sett min syster sparka boll, inhandlat lite nytt och ätit massa gott. Nu sitter vi då iallafall i väntan på att Julia ska spela sin femte match, men jag belönas efteråt med mat på Max så aja det får väl funka. 
 
 
 
 

ON OUR WAY

 
Igår hade jag en superhärlig kväll med mina vänner. Vi spelade spel skrattade och åt onyttigt. Idag vaknade jag kring 12 satte då i mig en hamburgare sen en timma senare for jag på en joggingtur och det gick helt gallant till precis i slutet då jag fick massa mjälthugg så det förstörde absolut allt. KUL. Ikväll ska jag förhoppningsvis vara med mina bitches hahHA. Okej nu ska jag hoppa in i duschen vi hörs. 
 

Examen -14

 
Nu vinkar vi hejdå till grundskolan och bereder oss för gymnasiet till hösten. Men nu är skolan ett minneblott för jag har äntligen SOMMARLOV ♥
 

Luleå

Igår firade vi pappa hela dagen men hann även med en springtur mellan de två kalasen. Idag har jag varit med Amanda till Luleå för att köpa in lite sommarkläder. Resultatet blev inte riktigt som väntat men lyckades ändå, precis innan vi skulle åka, hitta mig två stycken tröjor från Monkey. Ikväll kommer Amanda och Johanna för att sova här och vad vi gör när dom kommer får vi se. 
 
 

accidentaly in love

 
I helgen har jag spelat volleyboll på storstrand och legat ute i solen. Nu är sommaren här och jag hoppas den kommit för att stanna. Idag fyller världens bästa pappa år så då blir det en massa tårta och fika vilket passar mig rätt så bra, hehe skämt åsido. Endast 3 dagar kvar till sommarlov och då lämnar jag grundskolan. Känns skönt samtidigt som lite jobbigt ändå med tanke på framtiden osv alla dessa ansvar som bara jagar efter en samtidigt som jag har absolut ingenaning vad jag vill göra då jag blir stor. Vill ju såklar vara en sån som bara reser hela tiden men för att kunna ta sig någonstans måste man ju samla ihop sig lite cash. Fast carpe diem var det va, så ska försöka ta vara på de dagar som jag slipper tänka på framtiden. hehe kram på er