Lite bilder

 
vill ha sommar nu.

When I wake up I’m afraid, somebody else might end up being me

 
Då jag kom hem begav jag mig på en joggingtur som slutade med mig liggandes på hallgolvet i en halvtimma, men det är väl så det ska vara? Sen har jag fotat och läst 60 min. som vi fick i läxa eftersom att vi fick sluta 11.20 och det tackar vi för. Nu ska jag ge engelskan en chans sen blir det top model även om jag tvekade om att fortsätta se efter att Sanel åkte. Tills nästa gång vi ses kan ni väl skicka en snap @ agnesjohansson eftesom att det blivit min nya hobby.
 

Hemavan

 
I helgen har jag häng i hemavan och precis då jag skulle publicera det så slutade datorn funka. Ibland måste man kanske spotta över axeln då en svartkatt går övervägen. Sen i veckan har jag gjort nationellaprov och i övrigt har det inte hänt något alls förutom att jag nu måste ställa in moppen igen för att det nu börjat om att snöa.

Premiär

Idag stod friluftsdag på schemat och jag hade bestämt mig för att åka längskidor men det mina vänner, var lättare sagt än gjort. Snön har smält bort så pass mycket nu att det var så gott som inget spår alls vilket gjordet det hela mycket svårare. Efter skolan hängde jag hos Johanna ett tag och ikväll får jag äntligen se Top model igen, favorit program absolut! ♥
 
Premiär tur (!) och gosse vad jag längtat efter min kära moped.

Top model

Ja hörrni idag hade jag en helt ok måndag, lektionerna bara swishade förbi och jag var fort hemma. Tog mig en joggingtur direkt då jag kom hem och trodde inte jag skulle överleva men kroppen överraskade även idag.Avslutar min måndag med ett nytt Top model avsnitt. Nästan så att man kan tro det är tisdag. 
 
kaosbild eftersom att jag inte stoppat in några nya bilder på ddatorn.

Sunday funday

 
Solen skiner, jag har invigit mina vans och Julia har bakat. Tror att jag kommer klara mig utan söndagsångest idag. Imorgon börjar skolan om och säklart är det väldigt tråkigt men jag menar jag har haft ett jätte härligt lov och det är ju inte så mycket jag kan göra åt det. 

Bedrooms

 
Jag bara älskar att söka runt på en massa sovrum. Jag blir så glad av att kolla på dem och tanken på att jag kanske också skulle kunna fixa så gör mig på så otroligt bra humör tills jag då försöker och märker att det inte gick. Jag kan liksom inte förklara varför jag tycker om det så mycket jag gissar väl att det kanske är som en slags hobby, hehe. Jag menar kolla på alla bilderna, blir man inte bara jätte glad inom sig.
 
Iallafall så håller vi på att göra om i mitt rum, vilket jag längtat efter sååååååå länge, och då är det ju perfekt att jag har dessa bilder för inspiration osv. Det tråkiga bara är att allt ska kosta så otroligt mycket vilket sätter ett stort hiner för hur jag vill göra. Men högst upp på önskelistan av nya saker till rummet skulle vara en heltäckningsmatta (♥♥) och en större säng (min är oerhört liten och ett klaustrofobi anfall är väldigt nära på).

Jag älskar förändring jag tror jag gör något nytt i mitt rum minst 2 ggr i månaden, jag hatar då det inte går att förändra för jag tröttnar väldigt fort och gör gärna om så ofta det går. Det tråkiga med mitt rum då är att det är väldigt svårt att ändra på. Rummet är liksom byggt för ca. två olika möbleringar vilket är rätt synd. Men jag försöker verkligen hitta något nytt nu så då får vi helt enkelt se hur det slutar. Håll tummarna!
 

Lat Lördag

 
Gick på en promenad med mamma i det stormiga vädret och jag tror vi bara hade tur att vi tog oss tillbaka för jösses vad det blåser ute idag. Pratat lite min spanjor och jag känner mig trots allt lite lungare inför utbytesresan till Spanien. Nu hoppar jag in i duschen så får vi se vad resten av dagen har att bjuda på. ♥
 

Vår vår vÅR

 
Invigde det finfina vårvädret med en premiärtur med cykel in till stan. Fick med mig en film och en godispåse hem, vad mer kan man begära? Nu ska jag försöka hitta något att äta så hörs vi väl sen.

Fall for you

/ I may have failed but I have loved you from the start - Secondhand serenade. /
 
Jag trotsade mitt morgonhumör och for ut på en joggingtur och jag kan säga er att jag aldrig varit med om något så jobbigt förut, oh god.. ikväll åker jag och är med några vänner sen imorgon är det skoterkörning som gäller och oj, vad jag har längtat. 

Semlor

 
Igår va jag med mina vänner och vi gjorde några otroligt goda semlor, vi kollade på tv och hade jätte mysigt. Idag klockan 12.00 då mamma slutar så åker vi till Skellefteå för lite shopping och mat på subway. Jag bara älskar lov. ♥

No place I rather be

Nu är de nötta topparna puts väck, jag väger lite extra pga thaigarden och på en timme ska jag sätta i mig lite semlor. Konstaterar att jag inte ångrar min springtur igår.
 
Senaste från instagram, följ mig @ agnesjohansson_
 

Söndag

Igår var jag på ett födelsedagskalas och idag har jag imprincip städat min garderob och tråkigt nog beställt en klipptid så imorgon åker de nötta topparna men nu är maten klar så vi hörs!