Veckans favoriter

 
Har tröttnat på i princip alla låtar på min spellista just nu men här är iallafall några
favoriter som jag lyckats skrapa fram bland mina spellistor. Tackar inte heller nej till låttips.

Lilllördag

 


Skoldagen var snabbt över och imorgon börjar jag klockan ett. Till middag äter vi pepparsåsmackor och ikväll ska jag på tg och fika. Jag mår bra nu.

Regn regn regnRegnet fortsätter att ösa ner ute och jag blir så less. Jag vill verkligen inte ha en sån här vinter igen. Trodde aldrig jag skulle säga det men jag vill ha snö så otroligt mycket just nu. Slutar 14.15 idag och då går jag en stund på stan med Tova. Får vi se om jag lyckas hitta något..

Virus

Har inte bloggat på ett tag nu eftersom att ett virus lyckades ta sig till min dator och har därför knappt kunnat använda internet. Men nu är datorn omstartad och jag är redo igen! 
 
I helgen har jag inte haft speciellt mycket för mig. Hängde med tova i fredags och hade en lugn fredagskväll med henne. Sen i lördags åkte jag med några tjejer och kollade på Mockingjay på bio och jag tycker själv att den var riktigt bra. Nu är det bara den där eviga väntan tills del 2 kommer... Söndag degade jag för det mesta hela dagen. Vi har införskaffat oss en ny soffa och vet icket om det var en så jättesmart ide med tanke på att alla planer man hade innan blir bara inte av. 
 
Agnes duon bjussar på en bild. Lovar vi sjunger. Vi är bäst. Om ni bara visste.

Måndag igen

// Blandat från helgen. Plugg snacks, Tova agerar mästare i bowling medans jag å elin kollar på och mysig luleåshopping.
Sitter och försöker skriva ett personligt brev men det går inte riktigt min väg. Är även så enormt godissugen att det nästan krampar i tårna. Detta håller inte jag vill ha lördag hela veckan, är det för mycket begärt?
 

fyra från träningslistan

 
Fyra låter jag har i lurarna då jag är ute och springer. Bra musik = Bra motivation till träningen. Hela spellistan hittar ni här. Varsågod
 

Senaste

Lite små plock av vad som hänt sedan sist. Himmlen / Vädret har varit så otroligt vackert, köpte mig en rejäl godispåse, hängde på ledarkurs och så har vi börjat med radio på media produktionen. 

Måndagens fyra favoriter

 
 
Jag är så så kär i dessa låtar och dem gör min vardag lite bättre.

16.05

Då jag kom hem från skolan skyndade jag mig att hämta kameran också kastade jag mig iväg på cykeln. För att det var så otroligt fint på himmlen att bara inte kunde låta det passera utan att jag skulle få det på bild. Dock blev bilderna inte i det skick jag tänkt mig men det får duga för den här gången. Här har ni resultatet. 
 

Photoshop

Alltså ja haha jag satt under lektionen och lekte lite i photoshop rätt basic men men.

 

Senaste

 
Kollat mer serier än någonsin, äntligen hittat mig en perfekt halsduk, dansat hos Tova med fina vänner och matchat färgen på mina kläder m agge. Nu ska jag kolla mer serier och plugga lite.