foto

 
Elin kom till mig vid halv två, så då fixade vi oss lite och sen for vi ut i skogen för att fota lite. Har suttit ett tag och redigerat nu och är rätt så nöjd med resultatet. Mer bilder kanske kommer senare. 

AGNES HANSIUS

i fredags så gick jag och Agnes ner till fotostudion för att få ta några foton med mobilen (därav kvaliten) på hennes nyfärgade hår. Vi lämnade väldigt nöjda.

 
 

fredag

 
Första skolveckan i tvåan, check. Veckan har bestått av en hel del betygskriterier, genomgångar
och fotboll. Har ändå gillat det. Så trots det kassa schemat så tror jag ändå att jag kommer överleva. 
 
Idag har jag planerat att baka chokladbollar och sen kanske fara ut på en springtur.
Ikväll får vi se vad jag lyckas hitta på. Hejsvejs
 

ABOVE ALL

Min skoldag var 26 minuter lång. Har skåpen bättre till, men ett schema från hell. Gick iallafall och lunchade på max med Frida och Elin, en bra start på vårat nyttiga period som vi ska ha nu fram till nyår. Lär bli rätt tufft men ändå en kul utmaning. 
 
Ikväll har jag träning och imorgon börjar allvaret på riktigt. Nu kör vi

 

bye bye

 
Lite blandat från veckan som varit. Sista veckan på detta sommarlov. Sad but true. Tänkte dra igenom en lång historia om hur bra sommar jag ändå haft men lär göra en resume en fin dag då jag får tid. Kommer alltid att älska sommaren och jag tror jag lämnar inlägget så. Förhoppningsvis en kort dag imorgon. Kram
 
 

jag har

 
Jag har varit till Skellefteå för att bada på vitbergsbadet. 
 
 
Jag har varit på inflyttningsfest hos Julia. 

 
och spelat massa volleyboll. 
 
 
 

såpbubblor

 

en vecka i augusti

 
I helgen höll jag i bakseminariet under livsgott och det gick så bra. Var rätt nervös innan men det gick gallant. 
 
 
Söndag träffade jag och Elin, Lisa efter att hon varit borta en vecka i Rhodos. Satte oss på flotten i hopp om lite solsken men icket så det blev en snabb vistelse.
 
 
På kvällen träffades vi hos Elin igen och åt jättegott och kollade på film. SÅ mysigt var det. Då vi vaknade morgonen därpå lyste solen och det var jättevarmt ute så vi bestämde oss för brunch utomhus. Nästan som utomlands.
 
 
Sen dess har jag hunnit sova på Antes stuga, sola, äta maxmat, kolla filips match och träna. Imorgon fyller farmor år så då blir det mat på restaurang. Kram
 
 
 

torsdag

 
I tisdags kom Elin till mig och planerna var att sola men efter kanske femton minuter blev det molningt så vi bestämde oss för att promenera till preem och köpa glass. Magnum för henne och mjukglass för mig. 
 
 
Sen på kvällen for jag Elin Frida Filip och Samuel ut på en jättemysig båttur och avslutade den med lite grillning. 
 
 
Igår så träffade jag Frida och Elin. Vi pratade lite och sen provade jag och Elin och vaxa våra ben, inte så farligt som jag tänkt mig men ändå nog hemskt. Sen på kvällen vid 21 åkte jag till max och träffade några vänner för lite snack och glass(för min del). 
 
Idag planerar jag till bakseminariet som jag ska hålla imorgon och på lördag, packar och sen äter jag lunch hos Filip.
Ni får hade tills vidare 
 
 

01.08.15

Skrev ett inlägg men de publicerades inte så då kommer nu igen, lite gammalt men de får gå
 
Bilden tagen av Elin 
 
Kvällen på bastuflotten blev väldigt lyckad med fint väder(!!) och fina vänner. Kom hem och hade fått feber igen. Har alltså hostat och haft återkommande feber i två veckor nu så har även varit på ett besök på vårdcentralen och det var ett långvarit virus:)))))) perfekt nu såhär på sommarlovet. Så i veckan har jag mest legat hemma och kollat Netflix. Förutom i onsdags då jag och Filip For och åt och sen såg vi paper towns med Tom, Felicia och Lisa jättemysigt och väldigt bra film. 
 
 
Igår mådde jag också bättre och hade ingen feber så åkte iväg och serverade på Magdalena och Roberts bröllop. Det var så fint och allting gick så bra!! Jättekul att bli tillfrågad och såklart några erfarenheter rikare. Avslutade kvällen vid halv 2.