PITEÅ SUMMER GAMES

 
Jag har dem här två veckorna inte haft speciellt fullt upp på jobbet utan det tog mer fart i helgen då det var dags att kolla matcher. Så fredag satt vi ute i regnet hela dagen lång för att kolla hur folket skötte sig både på sidan om och på planen. Vi frös en del och blev blöta men det gick jättebra. Jobbade från åtta till åtta den dagen. 
 
 
Hann även spela två matcher den dagen både 13 och 23. Detta var då himlen efter at jag kom hem vid 00.
 
 
Lördag var vädret betydligt bättre och vi lyckades hitta några favoriter bland alla lagen. Hann även den dagen spela en match klockan två men förlorade så det blev bara en avslutningsmatch till efter det.
 
 
Slutade vid sju och mötte då upp Filip för att kolla 00-ornas match och efter det for vi hem till honom då vi båda var rätt slut.
 
 Söndag var vädret helt på våran sida, slush var då ett måste och vi utsåg vinnarna av vårat värdefullt pris. Stort grattis till Sunderby SK :):):)
 
 
Avslutade en perfekt psg-helg med pizza i badhusparken med mina vänner. Psg är över vilket är lika trist varje gång, men å ändra sidan så är nu mitt sommarjobb och samtidigt som jag mest troligt haft det bästa jobbet så börjar nu lovet på riktigt och jag slipper ställa väckaren på morgonen. SKÖNTT
 
 
 
 

BASTUFLOTTE

 
igår efter träningen for jag till bastuflotten för att ta mitt första dopp för iår. Riktigt mysigt men väldigt kallt. Sen idag har jag varit med Filip och plockat skräp i spöregn. Bland det värsta, men det gick fort så var hemma redan efter en timma. Imorgon är det jobb som står på schemat och nu börjar psg dra igång på riktigt så hoppas bara att vädret kan bli lite bättre. 

donken

 
I söndags åkte jag iväg till Elin rätt sent på kvällen för att äntligen få träffa henne efter en vecka ifrån varann. Sov där och vid halv tolv åkte vi till stan. 
 
 
Igår spelade jag även match med div 2 då dem var lite ont om folk. Avrundade Luleå besöket med donken mat. Idag jobbade jag och vi lyckades få ihop schemat för helgen vilket känns riktigt skönt att ha det gjort. Ikväll kanske jag tränar och sen är jag ledig imorgon igen. SÅ nöjd med mitt sommarjobb.

midsommardagen

 
Idag har jag varit i Brännfors och jobbat på brännan och bara tagit det lugnt. Så otroligt nöjd med vädret just nu. Sen vid 18 kom Tova hit också for vi vidare till Blåsmark för att fota och vi är båda riktigt nöjda med resultatet. Kommer kanske mer bilder en annan dag. hejs

MIDSOMMAR

 
Började midsommar med golunch hos Filip och sen den trationella vistelsen till liden. 
 
 
Vid fem drog vi oss vidare mot Blåsmark för att fortsätta fira med vänner på bastuflotten. Vi åt mat och några badade. En jättefin kväll med härligt sällskap och superfint väder. 

about a week ago

Så, då var det ca en vecka jag hörde av mig sist. Märks väldigt tydligt hur mycket datoranvändning det blir på skolan för har knappt rört den sen i torsdags. Har iallafall sett massa ointb avsnitt och jobbat. Ikväll har jag träning och imorgon firar jag midsommar med massa vänner på bastuflotten i Blåsmark, blir jättebra. 
 
Bilder från examen i Hortlax och studenfirandet för Emil.
 

Lol

 
Så fick vi äntligen sommarlov. Hade hoppats på varmare väder men icket. Åkte sen in till stan innan jag besökte Filip en snabbis. Ikväll firar jag in sommarlovet med mina vänner. Skriver mer sen. BALEN 2015

Vid två drog jag iväg till Emil för att fota dem inför balen och dom var alla så otroligt fina. Åkte även iväg och kollade på alla på Havsbadet men fick inte lika bra bilder bara den på Johanna och Kaj, så kolla in dessa å njut! 
 
 

åttonde juni

 
Idag hade jag endast två lektioner och fick sluta redan vid två. Åt jättegod pizza på Lemon Tree för att fira pappa som fyller år och avslutade kvällen med volleyboll på Storstrand. En härlig dag och man märker trots ingen speciell värme att sommaren är nära. 

ONSDAG TILL SÖNDAG

 
I fredags hade vi en vandring ute i skogen på ca en mil. Gruvade mig rätt långt innan men det gick jättebra och fick gå med ett härligt gäng så då var det inga problem. Sen till middag gjorde vi tacos som vi åt framför Camp rock, så som det ska vara. 
 
 
Vid åtta drog jag och Elin mot Emelies lägenhet för estetfest. Hade en superkväll med härliga människor. Slocknade kring halv tre.
 
-
Lördag gjorde vi inte mycket på dagen, regnet öste ner och det blev inte speciellt mycket med nationaldag firande. Åt tacos igen hos Filip och sov sen där.
 

Har haft fem superfina dagar med mina två vänner i en lägenhet i stan. Rätt mycket med fri vilja att bara göra lite som man vill. Välbehövligt. Tackar för det och laddar upp för sista veckan(!!!) innan sommarlov. 
 

podcast

 
Idag har vi suttit med våran podcast och vi blev rätt så klara. Men kan väl säga att våran bild till hela grejen blev mycket bättre än själva podcasten. Men vi har jobbat väldigt hårt och jag är ändå nöjd. 
 
Drog hem och packade inför morgondagen då vi ska ut i skogen och vandra, åkte sen tillbaka till lägenheten i stan för lite pizzakäk innan examenskonserten på christina. Minst lika bra varje år och så kul att se dem alla uppträda. Avslutar kvällen med lite snack och en film. Godnatt
 

det sista

Gjorde äntligen bort svenskaprovet idag och skriver nu på min sista mediasamhälls inlämning sen är jag klar med inlämningar och prov. Ikväll träffar jag Amanda och Johanna sen klipper jag mig imorgon. Spännande...... 
 

migrän

Igår gick min huvudvärk från ordentlig huvudvärk till migrän så somnade redan vid åtta utan något plugg alls. Ikväll har jag träning och sen pluggar jag allt jag kan inför svenskaprovet till på onsdag. Mycket som händer i veckan men mindre i skolan. skönt!!!!!