New york dag 1.

 
Första dagen hade vi inte jättemycket planerat annat än att promenera runt en hel del, titta, se och bara ta in New York. 
 
 
Gick blandannat förbi fontänen som är i Friends, en aning skeptiska om det verkligen stämde men såhär i efterhand verkar det ändå varit den rätta. Lite coolt
 
 
Wifi och laddpaus
 
 
Jätttejättefint i Central Park. 
 
 
Sedan hyrde vi cyklar så att vi kunde cykla runt i Central park istället för att prominixa vilket jag tror var väldigt klokt. Även en väldigt härlig upplevelse och väldigt hastigt miljöombyte. 
 
 
Sen efter att vi cyklat klart var, iallafall jag, väldigt hungrig så då var det bara att leta efter ett ställe att äta på. Med lite extra energi i benen efter middagen så gick vi till Time square vilket verkligen var en upplevelse i sig. Vi gick runt och tittade oss omkring, försökte ta in att det faktiskt var på riktigt. Kikade sedan in på Forever21, vilket var a dream coming true. Som jag hade längtat, finally. Fick med mig ett par mysbyxor och ett linne. 
 
 
Vi kollade oss runt sen använde vi oss av dom sista krafterna för att ta oss tillbaka till hotellet. Tror vi alla slocknade rätt fort den här natten. En finare första dag. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: