julafton

 
En väldigt fin jul med kalle, mat och julklappar. Fick även feber och mår allmänt dåligt så hör av mig då humöret är med mig igen.
 

Lucia

 
Igår var det Lucia och det firades med musikarnas luciatåg i samlingssalen. Så fint det var. Som ni ser är kvallan på bilderna verkligen sådär och jag vill skylla på kameran på min 6:a. Hur som haver så har jag pluggat massa NK dessa dagar och hann även med ett hybrid pass på Star igår med Matilda. Idag fick jag förhoppningsvis äntligen göra bort provet och ikväll besöker star igen för ett cirkelpass.
 
 
 

ledig

 
I onsdags byggde vi ett pepparkakshus. Vi började med att knäcka bakre väggen och vi fick verkligen kämpa med att få ihop skorstenen men om man bara kollar på framsidan så tycker jag vi gjorde det rätt bra. 
 
 
Igår vid fem gjorde jag middag tillsammans med dessa tjejer. Vi gjorde en variant på kycklingtacos och Clubsandwich, dock inte riktigt överrens med vad vi egentligen ska kalla det. Gott blev det iallafall och jag hade en superkväll. 
 
 
Idag har vi en ledig fredag och då hade jag tänkt få lite grejer gjort. Ska bland annat skriva lite svenska och kanske gå på en promenad. Sen ikväll ska jag nog fara och kolla på innebandy med gårdagens sällskap. Kram 

tjugo minusgrader

 
 
 
 
 
 
 
Tisdagar slutar jag 11.50 och idag var det riktigt fint ute så då jag kommit hem och ätit lunch for jag iväg till Hemlunda och fotade. 
 

Andra advent

 
Har i helgen varit på Gin Bar och dansat och sjungit mig hes, kollat innebandy nästan hela lördagen och idag har jag inga planer. Lär bli en helkväll i soffan, som en söndag ska vara.

Stan Smiths

 
 
 
 
 
 
 
Kommer verkligen ihåg i våras hur otroligt mycket jag ville ha dessa skor. Efter något månad kom jag väl lite halvt över den cravingen och kände att jag kunde lägga mina 900 riksdaler på något annat. Plötsligt, Black Friday, så säljs dom för halva priset på Junkyard så passade på att klicka hem mig ett par i hopp om att de skulle vara i den rätta storleken. Gissa vad????? DET VAR DOM.  

1:a december

Första december. Estet är julpyntat och årets klart mysigaste månad e äntligen här! Har lyckats dra på mig livets förkylning så energin ligger inte på topp men ska i alla fall försöka kriga mig igenom en "hemtenta" på judendomen och avslutar sedan med att se en julfilm med Julia.