umeå


Lördag morgon ställde jag väckaren på 7.20 för att 9.30 åka iväg med kören till Umeå. 
 
 
Hann med att lägga ner en massa pengar på svingod mat, kläder och bli tokförälskad i Sam Smith skorna vilket jag faktiskt aldrig trodde skulle hända. 
 
 
På kvällen sjöng vi med kören och sen vid halv nio rushade jag och Elin iväg till Max för att köpa smältost och sen vidare till Donken för middagskäk samtidigt som vi kollade slutet av Melodifestivalen. Supermysigt!! -rekomenderas.
 
 
Sen morgonen efter, klockan tio skulle vi sjunga igen så ingen sovmorgon idag heller. Det gick hur som haver jättebra och vid ett var vi påväg hemåt. En superhelg helt enkelt och nu har jag hela sportlovet framför mig. Mår rätt ok. 
 
 

SPORTLOVVVVV

En jobbig skolvecka som om några timmar är över och blir sportlov. Som jag väntat och längtat. Igår var jag med Elin på Sjulnässkolan för att kolla vad de gjort under entreprenörsveckan sen gick vi hem till henne och kollade på Something borrowed, så bra film. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag gör men imorgon så drar vi till Umeå med kören, blir mysigt. TREVLIGT SPORTLOV
 

onsdag

 
Igår blev vi klara med utskrift nummer ett av våra bokomslag, kändes skönt att ha ännu en grej att bocka av från listan såhär innan lovet. Igår var jag med Tom och Elin och ikväll åker jag på tg. Vill ha lov NU tack.

i veckan............

Denna mysiga lista lånade jag från HANNAS BLOGG.
 
 
Läser jag "Räcker det om jag älskar dig". 
Ser jag Jane the virgin, är helt fast.
Testar jag att äta mindre onyttigt än förra veckan.
Äter jag massa godda middagar
Dricker jag upp resten av det som finns kvar i oboypaketet.
  
Ringer jag inte speciellt många samtal
Skriver jag inte klart några skolupgifter
Går jag nog ut på en promenad eller två
Älskar jag tanken att det om en vecka är lov.
Hatar jag att våren är så långt bort.
 
 
 
Njuter jag av vi i veckan inte har speciellt mycket skoljobb
Upptäcker jag nya låtar eftersom att jag är i fullt sjå med en ny lista för marsmånad
Tänker jag att det kanske aldrig blir bättre
Hoppas jag på att få mig ett jobb till sommaren 
Lyssnar jag (tjuvlyssnar) på nya spotifylistan "hallå det är mars nu"
 
Skrattar jag med mina vänner
Firar jag att matte 2b är över!!! 
Börjar jag mest troligt kolla på säsong 2 av Jane the virgin.
Slutar jag bry mig om saker jag inte kan göra något åt
Funderar jag på hur mycket en utomlandsresa egentligen kan kosta
 

måndag

 
I lördags så for jag på fotbollsträningen som kanske inte gick min väg men det var jätteskönt efteråt. Som pricken över i:et så åkte jag och Tom på max för lite middag efteråt. På kvällen så var vi några tjejer och kollade mello hos mig med ost och kex, jättemysigt.
 
 
Igår åt jag jättegod lunch hos mormor och sen for jag och kollade innebandy på Normalmia där Wibax vann på sudden death. Avslutade min söndag med Jane the virgin och en godispåse från hemmakväll. 
 

frisco

 
I tisdags gick jag och elin till max för att suget efter ett frisco blev alldeles för stort. På kvällen gjorde jag inget vettigt, kolla serier och bakade. Resten av veckan har varit rätt lugn vilket har varit ordentligt skönt och välbehövligt. Idag är det fredag och tack å lov så ikväll åker jag till Böle och imorgon har vi mellomys. blir mycket bra

desperados

 
Är hemma från järvträsk och trots en hel del strul så har jag haft mig ännu en superhelg, har dom bästa vännerna. Någon bild kanske kommer senare och även lite text där jag kan förklara lite mer vad vi gjorde för något. Idag hade jag inget på schemat i jämnförelse till förra veckan så det är ju rätt skönt. Ska nog städa lite sen far jag nog ut och springer. kram

fredagen

 
så blev det tillslut fredag. Har hunnit med så mycket plugg i veckan, tar man verkligen tag i det så hinner man tydligen? hade ingen aning. I helgen drar vi till järvträsk igen, så skönt att komma iväg ett tag och hoppas verkligen att vi har tur med vädret. Jag hör av mig då vi kommer tillbaka. 

pang

 Har suttit och skrivit på Svenskadebatten till torsdag och försökt knopa ihop det sista till historia redovisningen. Med andra ord, ja jag missade Parneviks ikväll igen::):):)::))) är såå stressad men med tanke på att min hjärna har så gott som smält vid det här laget så far jag ut och springer. Imorgon pluggar jag klart sen paltservering på tg. Något att se fram emot. 
 
bae's från sm-veckan.
 
 

FREDAGGUnder veckan har jag samlat på mig ytterligare två stycken inlämningar så nästa vecka blir det pluggvecka, de ser vi fram emot:)) nu är det iallafall helg så äntligen lite andrum, sitter på normalmia och kollar på innebandy ikväll sen kanske jag avslutar hemma hos lisa. Det återstår och se. Kramkram


tisdagkväll

 
 
Igårkväll kom Jakob Tom och Elin förbi. Ett vanligt tisdaghäng m kladdkaka, lite lyx i vardagen. Inte jättemycket som pågår annars just nu, längtar till helg och ledigheter som vanligt.
 

Måndag

 
Igår for jag och kollade på Rallycross finalen och sen lite Curling. Men det var inte speciellt mycket fart i Curling så vi for därifrån rätt snabbt. Idag går jag till 16.20 sen ska jag göra en stark insats och försöka få lite gjort inom skolväg. KRam