hejhå

 
Längesen sist, har ingen tid att blogga alls. Förra veckan spenderade jag i Göteborg så dessa bilder är ett lite småplock. Skulle vilja sätta mig ner och redigera massa bilder men jobbar då hela helgen så vi får se när det blir av. Vi hörs när vi hörs. 

Timbuktu

 
Igår drog jag och några vänner iväg på Timbuktus spelning på Piteå Havsbad. En riktigt trevlig kväll.

RIHANNA ANTI WORLD TOUR

 
I söndags så hade Julia sin konfirmation som jag mest troligt kommer visa lite bilder från lite senare. Sen klockan tre samma dag började jag Lisa och Elin bege oss mot Stockholm. Vi kom fram vid sju och checkade in på hotellet och åt en senare middag på donken. Dagen efter var det konsert som stod på prio ett men vi hade inte tänkt bege oss dit förrän tre någon gång så vi strosade lite på stan och lunchade på vapiano.
 
 
Ett av förbanden var Big Sean och wow vad det var bra. Otroligt duktig, var helt såld.
 
 
och sen efter en lång väntan så kom hon. Försökte verkligen ta in allting. Det var så magiskt, allting var så snyggt gjort. Och hennes sångröst är ju helt magisk. Så kär i denna människa. 
 
 
Efter konserten var vatten och något att äta ett prio ett sen att bara få lägga sig ner efter den otroliga smärtan man hade i fötterna. 
 
Sen vi kom hem från stockholm har jag jobbat i princip varje dag eftersom att jag nu lyckats skaffa mig ett jobb hos Tommyskök&catering. Så har jobbat där sen jag kom hem och ikväll serverar jag på ett bröllop och sen åker jag till Pite havsbad för att lyssna på Timbktu och vimmelfota lite. Ska bli kul.
 

mina senaste veckor

 
Tisdagen gick jag balen med en otroligt snygg baldejt. Jag tyckte att kvällen blev riktigt bra och skulle säga att det blev lite vad man gjorde det till. 
 
 
Torsdag var sista skoldagen så då gick jag Lisa Elin och Elsa på takterassen för examensfika :))
 
 
På fredagen var det studenten så i regn stod jag och fotade utspringet och även korteget för P-town. På eftermiddagen for jag hem till Tom för att fira hans och Fannys student. Supermysigt och god mat! På kvällen åkte jag till Hanna och sen tillbaka till stat för att vimmelfota, vilket förövrigt gick jättebra. 
 
 
Lördag gjorde vi inte jättemycket utan mös mest på. Gick en snabbis på stan, åt pizza innan Julia åkte iväg på konfirmationsläger och avslutade kvällen med film hos Tom.
 
 
Söndagen åkte vi på släktträff och sen gjorde jag inte jättemycket på kvällen, tog mig en springtur sen började jag kolla Orange is the new black senaste säsong. 
 
Sen resten av veckan gjorde jag inte mycket. Jag fick under sista veckan ett skittråkigt besked, Barnens land skulle gå i konkurs. Jag stod alltså en vecka innan sommarlovet utan sommarjobb. Så under senaste veckorna har jag sprungit runt med CV och försöka hitta småjobb lite här och var. Helt ärligt så suger verkligen hela grejen och trots att vara ledig inte är något dåligt egentligen men tanken att få tjäna sig lite egna cash hade ju inte heller varit så dåligt. 
 
 
Så iallafall efter en lång vecka så spenderade jag min midsommar med familj och vänner. Supermysigt och trots att det började regna precis då vi skulle äta så tycker jag även att det var riktigt bra. 
 
 
Sen vid nio hade jag vimmeljobb på Samir och Viktors spelning på Piteå Havsbad. En kul upplevelse.
 
 
Dagen efter midsommar lunchade vi på Max och avslutade kvällen med en tur med vattenskotern. Det var fortfarande så varmt i luften och så härligt. Lär bli fler turer under sommaren. 
 
 
Söndag var vi och hälsade på konfirmanderna på storstrand och sen for vi till stan och köpte luftmadrasser för att njuta på i det superfina vädret. Avslutade även denna dag med en sväng med vattenskotern. 
 
Sen dess så har jag försökt njuta av vädret, som sagt träffat Lisa och Elin sen de kommit hem från utland och Göteborg. Har även påbörjat ett nytt jobb och i helgen drar jag till Stockholm och på måndag är det RIHANNA. TAggad till tusen. Ska göra mitt bästa för att försöka keep up med mitt bloggande. Vi hörs.