Mitt höstlov

 
 
Började med att fira in lovet i Umeå med mor och syster för en hotellnatt och shopping tillsammans. Kom hem några kronor fattigare men lite klädesplagg rikare. 
 
 
 
Tisdagen dagen efter sov jag hos Tom och kring elva gick jag över till Lisa för att göra en superbrunch. Den blev så otroligt god och vi var alla fyra helt övertygade om att det här är det bättre i matväg. 
 
 
Onsdag så bakade jag till mitt gymnasiearbete och på kvällen hjälpte jag farmor att flytta sen vid halv nio träffade jag Amanda och Johanna en snabbis. 
 
 
Torsdagen gick vi ju upp på Kalahatten som jag faktiskt hunnit skriva om redan och på kvällen hade vi P-town häng.
 
 
Fredag gjorde jag inte jättemycket på dagen. Tom var ledig och det kräksnöade. Åt pannkaks frukost och tvättade bilen. På kvällen hände inte heller jättemycket heller, bara gosi hemmakväll.
 
 
Lördagkväll skulle jag på stat och vimmelfota så jag och Elin tog tillfället i akt och klädde ut oss till turister som skulle passa ihop lite med att jag sprang runt med en kamera. Hur bra vi lyckades vet jag inte riktigt men kan väl säga att jag hade känt mig mer bekväm i "vanliga" kläder.
 
 
Söndag bjöd farmor på lunch/middag vid två på Golden dragon med släkten för att vi hjälpt henne flytta, supermysigt. Följde sen Tom till Skellefteå för att skjutsa hem hans syster, som varit på besök, till flygplatsen. Avslutade hela lovet framför How to lose a guy in 10 days, var tog mina lediga dagar vägen ens? Är mer skolless nu än innan lovet.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: