Sunday funday


Höstlov

Idag hade vi individuella i endast en timma vilket resulterade i höstlov redan halv tre. Hann hem och äta sen for jag och Tom på en liten trip till Luleå för ett litet ärende och avslutade med McFlurry på donken. Just i detta nu sitter vi bänkade framför Idol. Imorgon har vi avslutning med fotbollen och sen åker jag Julia och Mamma till Umeå för en hotellnatt. Kommer bli supermys och är jättetagg på shopping så de kom riktigt lägligt.
 

Step

 
Testat step för första gången i veckan och ätit massa delicatobollar på årsmöte Imorgon är det finally fredag och höstlov. Kommer så lägligt, nu ska vi bara njuta och njuta. 

Kalenderkungen

 
Hej kära vänner! Idag fick jag hem en målarbok och ett set tushpennor från kalenderkungen.se , de säljer både målarböcker, almanackor och kalendrar i alla färger och storlekar, du kan till och med göra din egna personliga kalender. Perfekt för inomhus mys nu till vintern. Med andra ord, jag kommer inte att ha en ledig stund under hela höstlovet. 

saknad

 
Jag saknar den varmare temperaturen utomhus, jag saknar Göteborg och jag saknar Rihannas fantastiska konsert. Jag saknar stränder och hela dagar i solstolen. Jag saknar också tacobells slush och hösten i NYC. Tänk att det är så många fina saker som jag vill ha tillbaka men tänk också så otroligt mycket nya saker som väntar det kommande året. Studenten och studentresan är ju bara början. Tänk när jag får kolla tillbaka på det som fina minnen. Jag längtar så otroligt mycket.

klipp

En rätt grå och trist bild som matchar de tråkiga oktobervädret 
 
Som en kort uppdate sen vi sågs sist så har jag hunnit med ett NK prov, några springturer och friskat upp hårtopparna. Jag söker efter en vinterjacka som med säkerhet kommer hålla mig varm hela vinter och sedan skolan har jag kämpat så hårt med min akne och börjar nu se ljuset på andra sidan. Om en vecka är det höstlov, håll ut!!!!!

minusgrader

 
 
 
 
 
Besökt LTU, haft myskvällar med kvällsis, diskuterat framtiden och välkomnat hem Elsa som varit borta i Kreta i en vecka. Hösten är så fin men hjälp vad det håller på att bli kallt nu, imorse var det hela minus tre och det skär verkligen i mitt hjärta. Finafina sommaren var tog den vägen?

CLASS OF -98

 
Igår var det första festen inför studenten och fick då chansen att fota bland annat dessa pinglor. Resten av bilderna kommer upp på P-town så glöm inte att kika in där ikväll.

Skyline

 
 
Palt middag hos Tom, panikläser engelskaboken kvällan innan, sett fina solnedgångar och Luleå besök med favvo maxkäk. Imorgon vimmelfotar jag på första festen inför studenten längesen sist nu så är så taggad, SES DÄR
 
 

03.10.16

Sa ju att jag skulle lägga ut bilder på det nya håret, så för att hålla vad jag lovat drog jag ut för att knäppa några snabba i den förfärliga kylan. När hann det bli såhär kallt ute?? Nästan ihjälfrusen och med dålig batterinivå i kameran skyndade jag mig hem för lite redigering. so here u go 
 
 
 

brunett

 
I fredags tonade jag håret brunt och är väldigt nöjd, har inga speciellt bra bilder just nu men det lär komma snart. Efter det spelade vi maffia ett helt gäng och sen avslutade vi kvällen m maxkäk. 30 september betyder studiebidrag så igår hann jag in till stan och handlade lite nödsaker, exempelvis svarta jeans. For ut och sprang och sen kom Tom. Vi åt middag, bakade kladdkaka och agerade pizzabud. 
 
Idag ska jag kolla igenom plugg och sen får vi se vad som händer. kram