ONSDAG

Gick skola från 8:10 till 14:30 och åkte sedan in till stan för att forma mina bryn. Kom hem rödskinnad hur och en aning öm, dock väldigt nöjd! Drog ut med syster på en springtur och det gick rätt bra, måste verkligen komma igång med det nu då sista fotbollsträningen för denna säsong var igår. Tonar mitt hår på fredag och sen hänger jag med ett gäng härliga vänner på kvällen. kramis
 
 

Ny vecka

Lite bilder från helgen som var.
 
Igår for jag Elsa och Elin och kollade innebandy där Wibax tog hem matchen med 8-2. Åkte sedan hem och åt en jättegod söndagsmiddag m la familia, for sedan ut och sprang och Tom kom senare på kvällen. Idag är det måndag och efter skolan gick jag till banken och sen följde jag med Tom för att kolla på några bilar, den rutten avslutade vi på Frasses. ÅR sen jag åt där sist men det var helt ok, slår aldrig Max men något annat för att variera. 

FÖDELSEDAGSBRUNCH

 
 
I veckan har jag hunnit träna lite trots min jobbiga förkylning, varit på kvällsfika hos Elsa och fått min nya säng. Igår mös jag och Tom på och bara hade en skön fredagskväll och idag klockan tolv vankades det födelsedagsbrunch hos Elsa och det var så gott. Som ni ser ovan så var det uppdukat med massa godsaker och vi åt i över en timma. Knappt så att jag behöver någon middag just nu. Ikväll sjunger vi då med kören och imorgon kollar jag innebandy. 

arton bast och körkort

 
Ja hurni nu har det hänt rätt mycket på ganska kort tid. Agnes som nyss var en liten sjuttonåring blev plötsligt myndig och ett körkort rikare!!! Kan ej fatta, den lyckan var total. Just nu vill jag bara köra bil jorden runt. 
 
 
 
Sen då, Amanda och Johanna överraskade mig ganska ordentligt genom att bjuda mig på middag på O'learys. Så otroligt gott och vilken otroligt bra ide. Fick mig en riktigt mysig kväll. Firade sedan fredag samma vecka med en gäng vänner med lite fika och prat, inget speciellt så. 
 
 
har även hängt rätt mycket dessa brudar ↓, käkat lite maxmat, haft en gettogether- dag med hela mediaestet, varit på tjejfest och bokat studentresa(!!!!) med några härliga brudar och destinationen blev Kreta. Är så nöjd och längtar något enormt. 
 
 

B&W

 
Fredag och helg. Ikväll kollar jag fotboll på heden och imorgon har jag noll planer förutom häng med Elin Elsa och Lisa, sen såklart en massa massa teoriplugg. SES