järvträsk

 
För någon helg sedan for jag och tom iväg till hans stuga i Järvträsk och jag tog med mig kameran så tänkte att jag kanske kunde visa någon bild därifrån
 
 
På vägen dit stötte vi på lite renar som till en början stod en aning i vägen men som så småningom började åtgärda problemet dom ställt till med.
 
 
Väl framme åt vi och sedan skulle en diskgolfbana på nio hål upp så det blev dagens aktivitet. 
 
 
Senare mot kvällen stod vi i bagarstugan och lärde oss hur man bakar mjukkaka i en bagarstuga. 
 
 
Mjukkakorna blev supergoda och vi fick finfin respons av Toms mamma som är en lite mer s.k. rutinerad bagare i bagarstugan. En fin dag.

middag bak och innebandy

 
I tisdags var jag med Matilda och kollade då Tom spelade match i Luleå.
 
 
Igår var jag hemma hos Agnes på middag för att hon åker och pluggar i Umeå. Hon höll i musikquiz och andra lekar, en jättetrevlig kväll!!
 
 
Idag har jag inte haft för mig speciellt mycket för mig, har rensat garderoben och bakat morotskaka. Ikväll ska jag på fotbollsträning så jag hoppas hoppas att regnet sluter falla. 
 

marc jacobs

 
. en av mina studentpresenter som kom lite senare och som jag nu äntligen justerat storleken på. 

vecka 33

 
bilder jag tog innan vi sjöng med kören idag. Min lördag har i princip bestått av jobb och körsång. I veckan har jag varit med julia till luleå, spelat två fotbollsmatcher varav en vi lyckligt vann och jag har börjat jobba mina sista dagar på ica för denna sommar. På måndag klipper jag mig äntligen och mamma har börjat viska att en IKEA resa kanske väntar. e väldigt förväntansfull 

mina dagar

 
 
Sola bada, pdol, tacos, bärplock och shopping.