Fredag och lördag

 
Promenader i januarisolen, fika på Ekbergs och 40 års kalas i Luleå. Snön smälter fortare än någonsin och man skulle nästan kunna tro att det är mars. Med en viss oro för klimatet så trivs jag ändå med temperaturen. Ikväll myser jag med Tom och imorgon har jag träning. Men innan det, lite maxmat :)))

hallå

Var håller jag hus nu om dagarna då jag aldrig bloggar? Ja ni, jag har kollat på innebandy i Luleå, åkt lite skoter, pluggat, träffat Amanda och Johanna, ätit middag på max och firat syster yster. Igårkväll hade jag inget planerat så for och sprang och sen såg jag The other woman med hela familjen samlad i tvsoffan. Idag hade jag fotbollsträning halv tolv och sen vid fyra ska vi på kalas. Med tanke på att svenskan blir bortgjord på måndag hoppas jag på en lugnare vecka till veckan. 
 

2.0

 
 
 
 
 

Järvträsk

Har spenderat min helg i Järvträsk tillsammans med Tom. Hade superfint väder och tog med mig kameran så fick några riktigt härliga bilder. 
 
 
 
 
 
 

TJUGO HUNDRA SEXTON

 
Januari månad började jag på samma sätt som jag avslutade det, på livskraft med mina allra finaste vänner. Hade det allra bästa jullovet någonsin. Åkte skridskor besökte luleå och gjorde mitt första jobb som vimmelfotograf på Pitehavsbad. Höll i alpha kurser och hade världens mysigaste helg i Järvträsk. Januari hann jag också med att jobba med SM-veckan och för PT tidningen, en av mina mest hektiska veckor.
 
 
Vi åkte tillbaka till Järvträsk och hade det minst lika bra, mös med maxmat och gjorde våra egna bokomslag på graflektionen. For till Umeå med kören, kollade Melodifestivalen på donken och hade myskväll hos Frida. 
 
 
Mars fotade jag på stat och följde ännu en gång till Järvträsk. Årliga besöket i hemavan och hade tjejkväll med pizza hos Lisa med brunch på morgonen efter. Spenderade massa dagar på påsklovet med Tom och firade Lisa som fyllde arton. Åkte långfärdsskridskor för första gången och kraschade min skärm på telefonen så uppgraderade mig till en 6s. Tröstade söndagsångesten med pizza.
 
 
Började månaden med att fira Frida och Moa, sen firade vi även Toms mamma och åkte på min första UngMedia resa med Agnes till Göteborg. Fotbollsmatcherna började dra igång och vi började säsongen med vinst. Provsminkade inför balen och gjorde tacopaj med Amanda och Matilda. Åt flera gånger på max och avslutade månaden med mina vänner på valborgsmässoafton.
 
 
I maj blev det ännu en mysig sväng till Järvträsk under kristihimmelfärd. Mös med mjukglass och gjorde en drömresa tillsammans med UngMedia till Malmö, en av dom bättre sakerna under 2016. Julia tog moppekortet och åt pizza på tages.
 
 
 
I juni kollade vi på kostym till Tom inför balen och studenten. Det blev oerhört varmt i någon vecka och jag orienterade i värmen. Som sagt ännu fler maxbesök och även i år så spenderade vi några nätter i Lisas brors lägenhet. Mös på bastuflotten och åt grillat. I Juni fick jag även chansen att gå balen med min absoluta favoritmänniska. Det blev sedan sommarlov och blev arbetslös så började sommaren med att söka jobb. Sen kom Lisa och Elin hem efter varit ute på vift så vi återförenades på flotten. Premiär åkte vattenskoter och spenderade min midsommar på Piteå havsbad där jag vimmelfotade under Samir och Viktors uppträdande.
 
 
 
Julia konfirmerades och samma dag åkte vi till Stockholm för att se Rihanna. Helt magisk konsert. Gjorde kycklingtacos och Tom fick semester. Jag följde hans familj till Göteborg för att bo hos hans syster och hade en jättemysig vecka.
 
 
 
(Bilderna här är helt i oordning) Hade jättetur och fick bland annat ett jobb under Nolia mässan där jag stod och tog inträde alla nio dagar. Firade farmor på Tages, spelade minigolf och Elin tog körkortet(!!!!). Åkte till Luleå och tog en fika med Matilda och Amanda. Hade flera myskvällar och skolan började om. Vi besteg ursberget och mös med tacos till lunch första skoldagen. Kollade då Tom spelade innebandy i Luleå.
 
 
 
September månad är den bästa månaden. Jag fyllde äntligen arton och tog körkortet!!!!!!!!!!!!!. Hade mediadag och var på hiphoptjejfest. Elsa fyllde år så hon bjöd på magisk brunch och på kvällen överraskade vi henne. Jag som även bestämt mig för att aldrig tona håret igen gjorde det tidigare än någonsin i år. 
 
 
 
Hade mysiga kvällsfikan, åkte på besök på LTU, firade ett halvår med min käre Tom och pluggade till vårat fösta NKprov. Maja bjöd även hon på en magisk brunch, testade Step för första gången och spenderade en helg i Umeå tillsammans med mamma och Julia 
 
 
 
November tog vi bergsbestignings kunskaperna till en ny nivå och gick upp på kalahatten. Det hade snöat under natten och snöade lite under dagens gång, det var så otroooligt vackert. Gjorde ännu en brunch och fotade på Statt under halloween. En dag snöade mASSA och jag och Agnes gjorde våran tredje UngMedia resa för att delta på deras kongress. Jag började även ta ett ordentligt tag i mitt gymnasiearbete och Tom fyllde år. November avslutades med adventsfika.
 
 
Sist med inte minst -december. Köpte mig ett par Stan Smiths och fotade på Hemlunda under en av mina kortare dagar. Var på Gin Bar en kväll och kollade då Tom spelade på Krik turneringen. Vi byggde pepparkakshus och såg Lucia på skolan, sökte en julgran och pyntade den några veckor senare. Firade in jullovet med lilla julafton med mina fina tjejer och hade uppesittarkväll för första gången hos Tom. Det blev tillslut julafton och fick sedan feber och var sjuk dagarna efter. Firade sedan in det nya året med fina vänner. 
 
 
Sammanfattningsvis så har 2016 varit ett otroligt bra och det är verkligen helt otroligt hur saker förändras på bara ett år. Jag blev tillsammans med min allra bästa vän och tog körkortet. Jag har haft så många stunder detta år som jag bara önskar att jag kunde göra om, som tillexempel en av helgerna i Järvträsk, en av dagarna i Göteborg eller när jag var i Malmö med mina fina klasskamrater. 
 
Under 2017 väntar bland annat min allra sista termin i skolan så studenten och två resor utomlands. Men det är bara fram till studenten som jag vet vad jag gör. Kan med all säkerhet säga att jag aldrig haft så dålig koll på vad som komma skall. Kan lätt säga att jag är både supertaggad men lite orolig. Nu kommer jag få chansen att få göra saker jag drömt om så länge. 2017 blir intressant.