Vad har jag gjort sen 3/7

 
 
 
en kväll sprack vädret upp ordentligt och blev superfint så Tom ville ut och fiska så då fotade jag honom. 
 
 
Jag har hunnit träffa Agnes för en catch up vid kanalen, men även Johanna och Amanda. Johanna hade (då) nyss fyllt år så jag och Amanda överraskade med kladdis jordgubbar och annat gott. JÄTtemysigt. 
 
 
sen har jag varit på festligheter hemma hos Elin med en hög härliga tjejer. Lisa hade kommit på världens stafett med olika saker att göra, jättekul. Hann även här någon dag med att åka på Rix Fm festival som ägde rum en vacker torsdagkväll. 
 
 
SEN hurrni, i lördags för att vara exakt, for jag och Tom iväg med nattåget till Göteborg för att hälsa på hans syster och bara mysa. Vi kom fram kring 13.30 och gjorde inte jättemycket då vi kom fram, åt god carbonara och kollade friends. Men sen bestämde vi oss även för att gå på bio och se Baywatch, haha en väldigt bra film!!
 
 
Måndag gick vi på stan, lunchade på Vigårda(rekomenderar!) och strosade. På kvällen for vi på Lotta på Liseberg. 
 
 
 
 
 
 
Tisdag stod Liseberg på schemat och Tom gick med storvinst på chokladhjulet. Till middag lyxade vi till det med pizza från ett ställe nära Emelies lägenhet som gör så goda pizzor!! På kvällen hade Julia lovat att komma till Liseberg och åka både Balder och Helix (hon har tidigare iprincip inte åkt något) så det var bara pallra sig tillbaka och väl där träffade vi även Emilia och Albin så vi sprang runt med dom kors och tvärs för att kunna hinna så mycket som möjligt. 
 
 
Onsdag vandrade vi runt i stan, mötte upp mamma och pappa, som också var nere pga Gothia, för lunch på Pizza hut. Vid halv fyra hade Julia match så vi for iväg och såg den. På kvällen när vi kommit tillbaka åt vi goda enchiladas och avslutade dagen med minigolf. Torsdag var det hemgång och jag började jobba 14. 
 
 
Sen dess har jag jobbat varje dag och inte hunnit så mycket annat. Jag och tom var hemma själv till fredagkväll så vi gjorde tacopaj och kladdkaka till efterrätt. I lördags hade Tom varit i skellefteå hela dagen med några andra familjer så jag drog dit sen efter att jag slutat, blev en fin kväll. kram på er
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: