28 juni

 
Just nu jobbar jag för det mesta. Stängde igår och gör samma sak även ikväll men sen imorgon jobbar jag till 20 och sedan är jag ledig hela psg-helgen :)))). Verkar bli finfint väder i helgen så lär bli en massa fotbollstittande och förhoppningsvis ett dopp. Går även, som många andra med en fet förkyning som aldrig släpper så hoppashoppas verkligen att den ger sig av inom snar framtid........................

min midsommar

 
 
 
På midsommar träffades vi först några hos Lisa, gjorde fina blomkransar och lagade middag.
 
 
 
 
 
 
Sen for vi iväg till Edet där Moa och Frida hade fixat en midsommarfest för oss alla. Vi åt snacks, spelade kubb och dansade. En megafin kväll. 

STUDENTEN

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så kom tillslut dagen med stort D. Min student. Fredag den 16 juni 2017 gick jag ut skolan och jag hade aldrig kunnat önska om en finare dag, vädret var med oss på alla sidor och vi fick till och med klaga lite på att det var för varmt. Kring fyra droppade gästerna in på studentmottagningen, vi åt jättegod mat och det var riktigt trevligt. Vid sju åkte vi vidare till Tova och sedan till Statt. (avslutade även denna dag på max) Vilken DAG. 
 

BALEN 2017

 
 
 
 
 
Gick även detta år balen men denna gång tillsammans med massa vänner och Tom var såklart min fina baldejt. Väldigt trevligt och maten var jättegod men trots det avslutade vi på Max. 
 

kreta

 
 
 
 
 
Hemma från en jättefin vecka i Kreta med tjejerna. Tog med mig systemkameran med tanken att jag skulle fota hur mycket som helst men så blev det inte riktigt. Vi solade badade och åt mest varje dag så det mesta jag fångat på bild har jag på telefonen. Kanske jag lägger ut lite fler från telefonen senare. Nu väntar en sista studentvecka innan studenten på fredag!! Helt otroligt vad fort allting gått.